5 tips over bedrukte waterflesjes U kunt vandaag gebruiken

Dit ontwerp van het etiket kan zijn aangaande essentieel betekenis teneinde tot uw uiteindelijke uitkomst te komen. De perfecte bedrukking zorgt ervoor dat de promotionele boodschap echt tot bestaan recht komt en ook werkelijk ontvanger word. Behalve uw persoonlijk gepersonaliseerde tekst ofwel logo staat daar alsnog verplichte informatie op dit etiket, bijvoorbeeld de houdbaarheidsdatum en ingrediënten verklaring. Formaat etiket Een maten betreffende opdruk op waterflesjes met bedrukt etiket betreffende 330ml en 500ml flesjes bestaan 220mm breed en 65mm hoog. Dit wordt aangeraden teneinde bij een rechterkant van het label rekening te behouden betreffende een overlapping betreffende 15mm. Het deel gaat niet merkbaar bestaan op het flesjes. Ook wel een plakrand genoemd.

Waterflesjes komen in verschillende soorten en maten. De meest gewilde waterflessen die u kunt laten bedrukken zijn de 330 ml waterflesjes met draaidop. Deze flesjes bestaan onder andere ook handig voor op kantoor. U kan ze bij de receptie neerzetten voor uw bezoekers of natuurlijk voor uw persoonlijk collegas in een pauze. Behalve dat u het label van de waterflesjes kan laten drukken, verlenen we meer mogelijkheden.

U dan ook heeft opties te over wat betreft dit laten bedrukken en dit gebruiken van de promodrinks. Welke soorten bedrukte promodrinks zijn daar?

De private label waterflesjes sluiten aan voor weet uw verschillende wensen. Bestel een waterfles + etiket met uw logo, totaal gepersonaliseerd mede door een omvangrijke hoeveelheid verscheidene uitvoeringen, doppen en tinten.

Een etiketten geraken afgedrukt in kleur en standaard afgewerkt met ons ultra glansdruk, prima wegens het vervaardigen betreffende een briljante 1e indruk. Een etiketten zijn 100% krasvast!

Daarna maken we een digitaal drukvoorbeeld. Deze krijg je binnen 4 uur per mail toegezonden. Na je akkoord hierop, ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging aangaande je levertijd.

Waterflesjes drukken vanwege op een beurs of jouw evenement. Tegenwoordig is ons bedrukt waterflesje ook niet verdere weg te overwegen. Je tegenkomt het overal. Drinkwater kan zijn niet louter vitaal, maar echt ook ons verstandige selectie.

Weet je precies hetgeen jouw hebben wilt? Heerlijk! Maak vervolgens ons afspraak door te telefoneren ofwel ons e-mailen. Waterflesjes met logo kopen? De productspecialisten verder helpen je gaarne voor dit ontdekken van een gepersonaliseerd geschenk.

Wanneer jouw akkoord hebt gegeven op het digitale drukvoorbeeld en een offerte, kan de order ook niet verdere gewijzigd of geannuleerd geraken. Een producten worden meteen na je akkoord al geproduceerd en bedrukt. Alvorens jouw akkoord hebt bepaald, kan het gewijzigd get more info ofwel geannuleerd worden.

Er is allicht slim op ingespeeld. Op welke manier dikwijls geraken er nauwelijks flesjes water uitgedeeld in dit stadscentrum of bij dit station? Daar aankomen veel lieden samen en kan vlug een omvangrijke groep bereikt geraken. Helemaal tijdens warme zomerdagen.

Flesje 330 ml Promotionele flesjes mineraalwater voorzien met de merknaam ofwel bekendmaking, afgeleverd in korte 330ml PET-flessen, afkomstig uit ons organische bron. Beschikbaar van 96 flesjes, die flesjes geraken afgeleverd betreffende optionele kleur schroef / brille glazen dop.

Tevens dit drinkwater komt uit ondergrondse bronnen wat op een organische manier wordt gefilterd. In tegenstelling tot natuurlijk mineraalwater hoeft bronwater ook niet voor een bron verpakt te worden. Nog een verschil kan zijn het de samenstelling over mineralen ook niet onophoudelijk is. Het kan zijn wettelijk verplicht teneinde zowel de bron wegens vanzelfsprekend mineraal- wanneer bronwater te beschermen.

Betaalbaar: flesjes drinkwater met uw eigen logo. Bedrukte papieren etiketen betreffende de persoonlijk merknaam en afbeeldingen. Het label is geheel naar de ei..

Een dopper waterfles kan zijn ons innovatief waterflesje die zowel milieuvriendelijk en kostenbesparend kan zijn. Mineraalwater kan zijn nog niet schaars op de aarde, doch veel landen hebben in meerdere gebieden nauwelijks vers drinkwater beschikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *